Franz Kessler cnc spindle servisi

Franz Kessler cnc spindle servisi
Franz Kessler cnc spindle servisi
Dinçkardeşler Bobinaj, Uzman kadrosunda bulunan yetişmiş ustalarıyla Franz Kessler cnc spindle servisi için tespitlerini yaparak referanslarında da rahatlıkla görüleceği üzere üretim hızınızı kesmeden makinelerinizin hareket kabiliyeti olan Franz Kessler cnc spindle motorlarınızı sizlere güvenle ulaştırır. Bizleri Hemen Ara butonuna tıklayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Franz Kessler cnc spindle servisi konusunda ilk önce şu konuya dikkat etmek gerekir. Öteki sürekli mıknatıslı motorlardan değişik bir motordur. Bilhassa bu farkı rotorundan ve yapmış olduğu işten meydana gelmektedir. Sürekli mıknatıslı motorların rotor manyetik alanını üzerlerinde bulunan sürekli mıknatıslar oluştururken Franz Kessler spindle motorun rotor manyetik alanını sincap kafesli bir döner transformatör oluşturmaktadır.

Franz Kessler cnc spindle servisi

Endüstride kullanılan makinalar her geçen gün  değişik gereksinimler duymaktadır. Bunlardan biride  yüksek devirde dönebilen motor teknolojileridir.  Özellikle işleme(ağaç ,metal,cam vs) sektöründe  cnc’lerin standardı haline gelmiş olan spindle  motorlardır. Gerçekten de oldukça yüksek hızlara  çıkabilen bu motorlara her geçen gün talep
artmaktadır. Genellikle 8.000 rpm , 12.000 rpm ,18.000 rpm , ve 24.000 rpm gibi çeşitleri bulunur.Burada hem Franz Kessler spindle motorun sağlıklı olarak sürülmesi hemde korunması önem arz etmektedir. Franz Kessler cnc spindle servisi içinde Motor korumanın yönteminin amacı motor sıcaklığını hesaplamak ya da ölçmek ve motor aşırı ısınma tehlikesi ile karşılaştığında inverteri pasif duruma getirmektir ( bu fonksiyon bazı sürücü markalarında opsiyoneldir).
Her şeyden önce, yüksek güç yoğunluğu için sürekli tork verebilmesi önemli bir ihtiyaca cevap  vermektedir. Yüksek devir ve bir elektrik mil gücü arasındaki  yarı doğrusal ilişkisi nedeniyle nominal hız, artan  güç yoğunluğu ve verimliliği artırmak için etkili bir  yoldur. Dolayısıyla bu yaklaşım, motor milinin  boyutunu değiştirmeden artan şaft gücünden yararlanır. Diğer taraftan, aynı performansı daha  küçük bir hacim içinde temin edilebilir.

 

ARIZA SPİNDEL DÖNÜYORKEN GELİYORSA

  1. Franz Kessler spindle servisi
    Franz Kessler spindle servisi
    SPİNDEL ÜNİTE İÇİNDE ARIZALI PARÇA OLABİLİR.(IPM, TRANSİSTÖR,IGBT,POWER BOARD,KONTROL KARTI)
  2. EĞER TORNA TEZGAHI İSE VE C SINIFI Franz Kessler SPİNDEL MOTOR VARSA(SENSÖRSÜZ TİP) KAYIŞTA SORUN OLABİLİR.(NADİREN)
  3. YANLIŞ PARAMETRE GİRİLMİŞ OLABİLİR. ÖZELLİKLE (SPİNDEL MOTOR PARAMETRESİ)
  4. SENSÖR SİNYALİNDE PROBLEM OLABİLİR.(ÇOK NADİR.)

ALARM SPINDELA KOMUT VERİR VERMEZ  GELİYORSA SPİNDEL DÖNMEDEN

  1. MOTOR GÜÇ KABLOSU ARIZALI OLABİLİR. ÖZELLİKLE SPİNDEL SÜRÜCÜNÜN ALTINDAKİ GÜÇ KABLOSUNUN U,V,W VE TOPRAK UÇLARINDA KISA DEVRE OLMASI MÜMKÜN.
  2. Franz Kessler SPİNDEL MOTOR ARIZALI OLMUŞ OLABİLİR.ÖZELLİKLE AŞIRI ISINAN MOTORUN SARGILARI ERİYİP İÇERDE KISA DEVRE OLUŞTURMASU MUHTEMEL.
  3. SPİNDEL ÜNİTE İÇİNDE ARIZALI PARÇA OLABİLİR.(IPM, TRANSİSTÖR,IGBT,POWER BOARD,KONTROL KARTI)
  4. YANLIŞ PARAMETRE GİRİLMİŞ OLABİLİR. ÖZELLİKLE (SPİNDEL MOTOR PARAMETRESİ)

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir